Nyttig info

Havevanding læs mere her: PDF

Nu er det muligt at se års forbrug for de seneste 5 år her på siden. Det kræver dog, at man har haft mindst en årsaflæsning inden man kan se årsforbrug !

Klik på "SELVBETJENING", klik herefter på "MIT ÅRSFORBRUG" indtast forbruger -og målernummer, står på den opkrævning du lige har modtaget eller kontakt vandværket for at få din unikke Pin-kode.

Der vises både års forbrug og grafer. Vil du se nærmere på f.eks forbrug i 2019, kan du klikke på det lille + tegn der er ude til venstre for 2019, så åbnes nyt "blad".

Pinkode forklaring:

Vandværket har fået en del henvendelser om, hvordan man bruger Pinkoden til selvbetjening m.m.

Pinkoden bruges kun til: At se ens ÅRSFORBRUG - IKKE andet!

Ved brug af koden kan man følge seneste årsforbrug, DET kræver dog, at man har haft mindst en årsaflæsning, før man kan se for årsforbrug.

Det er IKKE muligt at se dagsforbrug.                                    

Vandværket kan heller IKKE se dagligt forbrug, dvs. vi kan ikke oplyse dig om, hvad måleren f.eks. står på her og nu, vandværket skal forbi ejendommen med aflæsningsudstyr for at aflæse måleren, det gør vi en gang årligt omkring nytår!

 

Strøby Egede Vandværks Forsyningsområde: PDF

Strøby Egede Vandværk forsyner de ejendomme der ligger inde for den blå ramme, den sorte ramme indikerer området hvor vandet hentes fra.