Blødgøring:

Afstemningen blandt alle andelshavere er i gang, sidste frist for at afgive stemme er d. 28. februar 2019 Kl. 23.59

http://stevnsbladet.dk/bloedt-vand-til-stroeby-egede/

 

I sidste uge (uge 6) sendte COWI brev ud til alle andelshavere, i Strøby og Strøby Egede er der husstandsomdelt, til ejere der bor udenfor disse områder, er der sendt breve med PostNord, de bør blive omdelt i uge 7.

Nogle har skrevet til vandværket om, at de IKKE har modtaget brev, men at naboerne har, her kan forklaringen være, at man har glemt at fortælle vandværket, at man er flytte til adressen under Strøby Egede Vandværk. F.eks. hvis man har boet på en anden adresse. Vandværket får desværre ikke automatisk oplyst, hvem der flytte ind og ud. Det er ejerens eget ansvar, at meddele vandværket til og fraflytninger.

Tirsdag uge 7, udsender COWI mails, med afstemningssedlen til de som er kendt i vort system med mail adresse, har man glemt at oplyse ændring af mail, går den tabt. Der er sendt brev til alle, mails er en ekstra service til de som helst vil have mails og ikke lige får tjekket postkassen.

Der kan kun stemmes en gang !!! DVS. man kan ikke både afgive stemme via nettet og udfyldt blanket.

Vandværket har IKKE noget med selve afstemningen/afstemningssedlen at gøre, det står COWI for, spørgsmål kan rettes til COWI - Christian Jensen på telefon 56 40 34 89.

Brevet der er omdelt ser således ud, klik for at se: Se brev klik her

 Se afstemningsresultatet her: PDF